afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_21

Μπήκε η άνοιξη και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για ανοιξιάτικες μπομπονιέρες γάμου. Ακόμα κι εν μέσω πανδημίας αξίζετε τον γάμο των ονείρων σας! Η σεζόν απαιτεί χρώματα, λουλούδια και καλή διάθεση. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να οργανώσετε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Φτιάξαμε για εσάς μια λίστα με δέκα ανοιξιάτικες ιδέες για όμορφες μπομπονιέρες. Όπως και στο άρθρο μας για τις μπομπονιέρες βάπτισης, συμπεριλαμβάνουμε και τα υλικά με τα οποία μπορείτε να τις φτιάξετε μόνοι σας. Ετοιμαστείτε γιατί ακολουθούν προτάσεις για υπέροχες μπομπονιέρες!

ΙΔΕΑ#1: Απλή & κλασσική

afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_1
Οι μπομπονιέρες γάμου  με σατέν λουλούδια αποτελούν μια απλή και κλασσική επιλογή για τον γάμο σας. Βρείτε εδώ την έτοιμη μπομπονιέρα που σας προτείνουμε ή επιλέξτε από τα υλικά μας και φτιάξτε την μόνοι σας!
Τα υλικά μας:
  • Δαντέλες
  • Κορδέλες
  • Υφασμάτινα διακοσμητικά στοιχεία
  • Κουφέτα

ΙΔΕΑ#2: Ανοιξιάτικα χρώματα

afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_2
Δώστε χρώμα στον γάμο σας επιλέγοντας μπομπονιέρα σε ανοιξιάτικα χρώματα. Βρείτε εδώ την έτοιμη μπομπονιέρα που σας προτείνουμε ή επιλέξτε από τα υλικά μας και φτιάξτε την μόνοι σας!
Τα υλικά μας:

ΙΔΕΑ#3: Διαχρονική

afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_3
Οι μπομπονιέρες από πουγκιά λινάτσας αποτελούν διαχρονική επιλογή πολλών ζευγαριών. Βρείτε εδώ την έτοιμη μπομπονιέρα που σας προτείνουμε ή επιλέξτε από τα υλικά μας και φτιάξτε την μόνοι σας!
Τα υλικά μας:
  • Πουγκιά
  • Μεταλλικό διακοσμητικά στοιχεία
  • Σπάγγοι & κορδόνια (για το δέσιμο)
  • Κουφέτα

ΙΔΕΑ#4: Φυσικά χρώματα

afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_4
Εάν θέλετε μια πιο απλή και φυσική επιλογή, τότε μια μποιμπονιέρα με ξύλινο διακοσμητικό στοιχείο είναι ό,τι πρέπει. Βρείτε εδώ την έτοιμη μπομπονιέρα που σας προτείνουμε ή επιλέξτε από τα υλικά μας και φτιάξτε την μόνοι σας!
Τα υλικά μας:
  • Γάζες
  • Ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία
  • Κηροκλωστές
  • Κουφέτα

ΙΔΕΑ#5: Εναλλακτική

afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_5
Κλέψτε τις εντυπώσεις των καλεσμένων σας με μια ενναλακτική μπομπονιέρα/κουτί. Οι καλεσμένοι σας θα κρατήσουν το κουτί και θα θυμούνται την ημέρα σας. Βρείτε εδώ την έτοιμη μπομπονιέρα που σας προτείνουμε ή επιλέξτε από τα υλικά μας και φτιάξτε την μόνοι σας!
Τα υλικά μας:

ΙΔΕΑ#6: Προσωποποιημένη

afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_6
Σε παραλλαγή της παραπάνω επιλογής, διαλέξτε ένα κουτί/δοχείο για μπομπονιέρα και γράψτε πάνω τα ονόματα σας. Βρείτε εδώ την έτοιμη μπομπονιέρα που σας προτείνουμε ή επιλέξτε από τα υλικά μας και φτιάξτε την μόνοι σας!
Τα υλικά μας:

ΙΔΕΑ#7: Ρομαντική

afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_7
Για τους ρομαντικούς της παρέας, υπάρχει η ιδιαίτερη και εντυπωσιακή μπομπονιέρα με λεπτομέρειες δαντέλας. Βρείτε εδώ την έτοιμη μπομπονιέρα που σας προτείνουμε ή επιλέξτε από τα υλικά μας και φτιάξτε την μόνοι σας!
Τα υλικά μας:
  • Δαντέλες
  • Κορδελάκια
  • Κουφέτα

ΙΔΕΑ#8: Minimal

afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_8
Η πιο απλή, στυλάτη, διαχρονική και minimal μπομπονιέρα που μπορείτε να βρείτε. Συνδυάστε τη με τα αγαπημένα σας κουφέτα και ετοιμαστείτε να ακούσετε τα καλύτερα σχόλια! Βρείτε εδώ την έτοιμη μπομπονιέρα που σας προτείνουμε ή επιλέξτε από τα υλικά μας και φτιάξτε την μόνοι σας!
Τα υλικά μας:

ΙΔΕΑ#9: Προτώτυπη

afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_9
Μια εντελώς διαφορετική πρόταση από εμάς για εσάς: η μπομπονιέρα γάμου αλατιέρα-κουκουβάγια. Μπορείτε με αυτόν τον τρόπο να μετατρέψετε οποιδήποτε αντικείμενο σε μια πρωτότυπη μπομπονιέρας. θα φέρει χαμόγελα στους καλεσμένους σας. Βρείτε εδώ την έτοιμη μπομπονιέρα που σας προτείνουμε ή επιλέξτε από τα υλικά μας και φτιάξτε την μόνοι σας!
Τα υλικά μας:

ΙΔΕΑ#10: Message in a bottle

afieroma_mpomponieres_gamou_aniksi_10
Έχετε δει τα γυάλινα βαζάκια και μπουκαλάκια και πώς αυτά μπορούν να γίνουν μια απλή, λιτή και καταπληκτική μπομπονιέρα; Μας θυμίζουν message in a bottle και τις συνιστούμε για γάμους σε παραθαλάσσιο περιβάλλον. Βρείτε εδώ την έτοιμη μπομπονιέρα που σας προτείνουμε ή επιλέξτε από τα υλικά μας και φτιάξτε την μόνοι σας!
Τα υλικά μας: