Το κατάστημά μας "Koufetakia" σας προσφέρει μοναδικές χειροποίητες μπομπονιέρες καθώς και υλικά για να τις φτιάξετε μόνοι σας. Σας προτείνουμε μερικές από τις επιλογές που έχουμε στο e-shop μας για να διαλέξετε:

  1. DIY. Εάν θέλετε μια απλή μπομπονιέρα, διαλέξτε την μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί από λινό με χάρτη του κόσμου. Με παρόμοια υφάσματα, μπορείτε να τη φτιάξετε και μόνοι σας.
  2. DIY Η επόμενη μπομπονιέρα στη λίστα μας, είναι μια funky μπομπονιέρα για κορίτσια. Μια κορώνα και χρωματιστές κορδέλες για τη μικρή σας πριγκίπισσα. Ακόμα μια επιλογή για να φτιάξετε μόνοι σας την μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με ξύλινο στέμμα.
  3. DIY Απλή, λιτή και αγορίστικη all the way! Το ξύλο συναντά τη γάζα και απογειώνεται το σύνολο. Βρείτε την μπομπονιέρα βάπτισης από γάζα με ξύλινο μουστάκι στο κατάστημά μας ή φτιάξτε τη μόνοι σας με τα υλικά που σας δίνουμε παρακάτω!
  4. Η μπομπονιέρα βάπτισης βαλιτσάκι μεταλλικό vintage με λουλούδια είναι μια πιο ρομαντική επιλογή.
  5. Η μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή μικρός πρίγκιπας είναι ένα κλασικό και διαχρονικό θέμα βάπτισης για πολλές μανούλες!
  6. Κάτι πιο ιδιαίτερο για τους λάτρεις των μονόκερων! Η μπομπονιέρα βάπτισης πορτοφολάκι με μοτίβο μονόκερο θα ξετρελάνει όλους τους καλεσμένους σας!
  7. Μια μπομπονιέρα ιδιαίτερη, απλή και συντηρητική. Η μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί με ραμμένο όνομα θα θυμίζει πάντα στους καλεσμένους σας, την ημέρα βάπτισης του μικρού/μικρής σας!
  8. Τέλος, ένα παιχνίδι είναι πάντα μια εναλλακτική για τους μικρούς καλεσμένους σας. Η μπομπονιέρα βάπτισης χάρτινο τυμπανάκι με τίγρη θα φέρει «πανικό» χαράς στη βάπτιση του παιδιού σας!

Βρείτε όλες τις μπομπονιέρες βάπτισης στο www.koufetakia.gr