Συχνές Ερωτήσεις

Πώς πραγματοποιούνται και πόσο κοστίζουν οι αποστολές εντός Ελλάδας;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ΕΛΤΑ COURIER και ενημερώνεστε αυτόματα για τα έξοδα αποστολής σύμφωνα με τα κιλά των προϊόντων στο καλάθι σας (εκτός από πολύ μεγάλα σε όγκο και βάρος δέματα για τα οποία θα λάβετε ενημέρωση από εμάς) . Το αρχικό κόστος αποστολής είναι 3,5€ έως 2 κιλά και αυξάνεται σύμφωνα με το βάρος του δέματος (1€ ανά κιλό) . Σε περίπτωση που επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή τότε επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αντικαταβολής 1,5€.

Πόσος χρόνος χρειάζεται να προετοιμαστεί μια παραγγελία;

Ο χρόνος προετοιμασίας των παραγγελιών για τις μπομπονιέρες, εφόσον βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, είναι από 10 έως 15 εργάσιμες ημέρες (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής).

Θα λάβω επιβεβαίωση για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Την ημέρα που πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελία σας, λαμβάνετε email το οποίο σας ενημερώνει για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματός σας, μέσω του site της μεταφορικής εταιρείας με την οποία απεστάλη η παραγγελία σας.

Για αποστολές με την Ελτά Courier :https://www.elta-courier.gr/search

Σε πόσες ημέρες παραλαμβάνω το δέμα μου έπειτα από την ημερομηνία αποστολής;

Όλες οι ενημερώσεις σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας αναφέρουν την ημερομηνία την οποία φεύγει το δέμα σας από την αποθήκη της εταιρείας μας. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με εταιρία courier. Παραλαμβάνονται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής του δέματος. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση koufetakia.gr σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Μπορώ να κάνω παραγγελία μέσω τηλεφώνου;

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα στον τρόπο καταχώρησης της ηλεκτρονικής παραγγελίας είμαστε στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε τηλεφωνικά. Δευτέρα και Τετάρτη 9:30 έως 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από 9:30 έως 14:00 & 18:00 έως 20:30. Για τη δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση η παραγγελία σας είναι καλύτερο να καταχωρείται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

 

Προσκλητήρια

1. Ποιά είναι η ελάχιστη παραγγελία που μπορώ να κάνω σε προσκλητήρια;

Η ελάχιστη παραγγελία προσκλητηρίων εξαρτάται από την κάθε εταιρία ξεχωριστά

2. Πόσο χρόνο νωρίτερα πρέπει να παραγγείλω τα προσκλητήριά μου;

Ένας μέσος χρόνος που αποστέλλονται τα προσκλητήρια είναι 6 με 8 εβδομάδες πριν το γάμο. Σε αυτόν τον χρόνο πρέπει να συνυπολογίζετε και τις ιδιαιτερότητες που έχει ο γάμος π.χ. αν ο γάμος είναι σε κάποιο νησί ή αν υπάρχουν καλεσμένοι από το εξωτερικό, τότε καλό θα ήταν να τα στείλετε νωρίτερα, έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να κάνουν τις απαραίτητες κρατήσεις σε εισιτήρια και ξενοδοχεία. Θα προσθέσετε και 20 έως 25 ημέρες που θα χρειαστούμε και εμείς για να σας ετοιμάσουμε τα προσκλητήριά σας.

3. Ποιός είναι ο τρόπος και ο χρόνος παράδοσης των προσκλητηρίων;

Από την ημέρα της παραγγελίας σας και εφόσον δοθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία θα ετοιμαστεί μακέτα και θα σταλεί με email σε 5 - 7 εργάσιμες ημέρες. Μόνο μετά την έγγραφη έγκριση σας με email προχωράμε σε εκτύπωση και τα παραλαμβάνετε σε 7 -14 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της παραγγελίας σας.(Απλή εκτύπωση ή χειροποίητη Πρόσκληση με κορδέλες κλπ.)

4. Τι γίνεται σε περίπτωση ορθογραφικού λάθους;

Αφού σταλεί η τελική μακέτα θα πρέπει να γίνεται από τον πελάτη λεπτομερής έλεγχος για πιθανά ορθογραφικά λάθη ή λάθη στις προδιαγραφές (π.χ. ποσότητα, χρώμα εκτύπωσης, επιλογή κωδικού, αξεσουάρ). Μετά την τελική έγκριση του πελάτη δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

5. Μπορώ να παραγγείλω μέσω τηλεφώνου ή με email;

Οι παραγγελίες γίνονται μόνο μέσα από την ειδική φόρμα του ιστότοπού μας για να καταχωρηθούν ορθά τα στοιχεία της παραγγελίας σας καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία (διεύθυνση, email, αριθμός τηλεφώνου κ.τ.λ.).

6. Μπορεί να γίνει αλλαγή στο σχήμα και στο χαρτί ενός προσκλητηρίου;

Όλες οι προσκλήσεις μπορούν να διαφοροποιηθούν σε ποιότητα, μέγεθος, σχήμα και τρόπο εκτύπωσης.

7. Τι αλλαγές μπορώ να κάνω στο σχεδιασμό του προσκλητηρίου;

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία γραμματοσειρών και κειμένων. Το εικαστικό και το χρώμα ορισμένων προσκλητηρίων μπορεί επίσης να αλλάξει.

8. Το κείμενο για την δεξίωση μπορεί να γράφεται στο προσκλητήριο;

Το κείμενο για την δεξίωση μπορεί να εκτυπωθεί στο προσκλητήριό σας χωρίς επιπλέον χρέωση και να αφαιρεθεί από τα προσκλητήρια που θα δοθούν σε αυτούς που δεν θα καλέσετε. Αν θέλετε να είστε πιο ευέλικτοι μπορεί να εκτυπωθεί σε χωριστά καρτελάκια με επιπλέον χρέωση.

9. Μπορώ να λάβω ψηφιακό αντίγραφο του προσκλητηρίου;

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ψηφιακού προσκλητηρίου (αναλόγως του προμηθευτή), μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, με επιπλέον κόστος 30€.