6_bimata_candy_bar_banner

1. Βρες το χώρο που θα το στήσεις έξω από την εκκλησία

6_bimata_candy_bar_1

Πολλοί γονείς αποφασίζουν να βάλουν τις μπομπονιέρες σε ένα χώρο έξω από την εκκλησία, έτσι ώστε όταν βγουν οι καλεσμένοι, να τους μοιραστούν οι μπομπονιέρες και το γλυκό τους. Υπάρχει, λοιπόν, η επιλογή του γλυκού και η επιλογή του candy bar. Μπορείς να διαλέξεις την παραδοσιακή λύση ή να πειραματιστείς και να δοκιμάσεις το candy bar που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους. Έξω από την εκκλησία, εκεί που θα τοποθετούσες και το τραπέζι με το ένα γλυκό σου, εκεί θα βάλεις ένα μεγαλύτερο τραπέζι που θα χωρέσει πολλά και διαφορετικά γλυκά.

2. Διάλεξε τα χρώματα που θέλεις και ταιριάζουν με το concept της βάπτισης

6_bimata_candy_bar_2

Μπορεί τα χρώματα που έχεις διαλέξει για τη βάπτιση να είναι έντονα, άρα δε θα διαλέξεις και για το candy bar σου το ίδιο έντονα χρώματα, άλλα κάτι πιο απαλό, για να ταιριάζει όμορφα. Εάν έχεις διαλέξει απαλά χρώματα, τότε σου συνιστούμε να χρησιμοποιήσεις σκούρες αποχρώσεις για να κάνει μια όμορφη αντίθεση. (Δες τη συλλογή μας με γλυκά εδώ)

3. Διάλεξε τι γλυκά και πόσα θα χρειαστείς για τους καλεσμένους σου 

6_bimata_candy_bar_3

Τα γλυκά που θα διαλέξεις είναι ξεκάθαρα δική σου επιλογή. Εμείς σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις και γλυκά για μικρά παιδιά, εφόσον είναι candy bar βάπτισης. Φτιάξε μόνος σου ή με τη βοήθεια του catering, τα πιο υπέροχα Cake Pops με τέλεια χάρτινα καλαμάκια – για να προστατεύσεις και το περιβάλλον ταυτόχρονα! Μπορείς να βάλεις μπισκότα, γλειφιντζούρια σε πολλά σχέδια, φανταστικά λαχταριστά marshmallows και φυσικά, κουφέτα σε διάφορες γεύσεις και σχήματα! 

4. Χώρισε το τραπέζι σου σε 3 ή 4 μέρη για να χωρίζονται τα γλυκά

6_bimata_candy_bar_4

Θα ήταν καλό να χωρίσεις το τραπέζι σε 3 ή 4 μέρη, για να μπορείς να ξεχωρίσεις τα γλυκά σου. Τα cupcakes πάνω στα cupcakes stands από τη μια μεριά, τα cookies κομμένα με τα φανταστικά κουπ-πατ θα είναι δίπλα, και τα ζαχαρωτά θα είναι σε βαζάκια με σέσουλες, για να μπορούν οι καλεσμένοι να βάζουν στα σακουλάκια τους!

5. Διακόσμησε το τραπέζι με φανταστικά τραπεζομάντηλα και διακοσμητικά!

6_bimata_candy_bar_5

Βρες τη μεγάλη μας συλλογή από  τραπεζομάντηλα για να τοποθετήσεις τα υπέροχα γλυκά στο τραπέζι σου. Φυσικά, δε θα μπορούν να λείπουν από το τραπέζι σου, τα διακοσμητικά! Πανέμορφες γιρλάντες, μπαλόνια σε διάφορα σχέδια  και υπέροχα toppers για τα cupcakes και τα γλυκά σου! Επίσης, μπορείς να διακοσμήσεις τα cupcake σου με τις ιδέες μας για cupcake icing!

 

Βρες τις μεγάλες συλλογές διακόσμησης και γάμου-βάπτισης εδώ!