ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΑΡΧΙΚΗ Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορώ να κάνω επιστροφές και αλλαγές;

Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες,μαρτυρικά κλπ.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα μας που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.
Παρά ταύτα εάν το προϊόν που έχετε αγοράσει δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία (των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων) και δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε αγοράσει θα πρέπει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να μας αποστείλετε εν συνεχεία εγγράφως το αίτημά σας για επιστροφή των προϊόντων,στο email info@koufetakia.gr, ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή του. Θα θέλαμε όμως εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε, ότι το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων θα σας επιβαρύνει. Επιπλέον και σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση.
Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αποκλειστικά μέσω τραπέζης εντός 10 ημερών.

2. Πως μπορώ να γνωρίζω για τις διαθεσιμότητες των προιόντων;

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας είναι άμεσα διαθέσιμο και διαρκώς προσπαθούμε να ελαχιστοποιούμε περιοδικές ελλείψεις. Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελίας σας σε περίπτωση που κάποιο προιόν έχει εξαντληθεί από τον προμηθευτή μας θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail για να το αντικαταστήσουμε με κάποιο άλλο παραπλήσιο. Επίσης μπορείτε να μας καλείτε για να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας στο (2681076999) καθημερινά από Δευτέρα-Τετάρτη 09:30-14:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:30-14:00 & 18:00-20:30.

3. Πόσος χρόνος χρειάζεται να προετοιμαστεί μια παραγγελία;

Ο χρόνος προετοιμασίας των παραγγελιών για όλα τα προϊόντα, εφόσον βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, είναι από 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής) και εξαιρούνται οι παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

 •  Προσκλητήρια χάρτινα: 2-5 εργάσιμες για την κατασκευή μακέτας και 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας.
 •  Προσκλητήρια χειροποίητα: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες.
 •  Ολοκληρωμένες μπομπονιέρες γάμου & βάπτισης: 15 – 30 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον αριθμό και το βαθμό δυσκολίας.
 •  Λαμπάδες και κεριά γάμου: 10 – 15 εργάσιμες ημέρες.
 •  Ξύλινα κουτιά και ξύλινοι καλόγεροι βάπτισης: 15 – 25 εργάσιμες ημέρες.
 •  Γλυκά: 15-25 εργάσιμες ημέρες.
 • Μαρτυρικά 10-20 εργάσιμες ημέρες.
 • Σετ βάπτισης 10-20 εργάσιμες ημέρες.
6.Μπισκότα 
 • Τα μπισκότα μας παρασκευάζονται σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη στις πιο κατάληλες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας,από ανθρώπους με μεράκι και πάθος για τη ζαχαροπλαστική.
 • Φτιάχνονται κατά παραγγελία για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και γι αυτό δεν υπάρχουν σε stock και αποστέλλονται σε εσάς 1-2 ημέρες πριν την εκδήλωση σας φρεσκότατα.
 • Δεν περιέχουν σκόνες,συντηρητικά και χρώματα γιατί απευθύνονται κυρίως σε μικρά παιδάκια.
 • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή είναι απλά και αγνά (φρέσκο βούτυρο,ζάχαρη,κανέλα,βανίλια,σοκολάτα,λεμόνι) αλλά είναι άριστης ποιότητας.