ximerinos_gamos_img

Γάμος. Χειμώνας. Εμπειρίες.

Ο σύντροφός σου σου ζήτησε να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του και εσύ δεν βλέπεις την ώρα να το κάνεις. Ξεκινάς την αρχή της νέας σου ζωής με τον άνθρωπό σου. Έχεις όμως τόσα στο μυαλό σου για το γάμο. Τόσα που δεν μπορείς να τα διαχειριστείς εύκολα λόγω εποχής. Κάθεσαι και σκέφτεσαι ότι ο χειμώνας είναι η λάθος εποχή για να παντρευτείς καθώς δεν γνωρίζεις πώς θα είναι ο καιρός, αν θα έχει τόσο κρύο ώστε οι καλεσμένοι σου να αποφασίσουν αν θα έρθουν τελικά ή όχι, δεν ξέρεις τι χρώματα να χρησιμοποιήσεις, τι στολισμό θα κάνεις και φυσικά… τι νυφικό θα βάλεις! 

Δε θα έπρεπε να είναι τόσο αγχωτικό και δύσκολο το να παντρεύεσαι…

Εμείς όμως, σε βοηθάμε να λύσεις τα προβλήματά σου και να σχεδιάσεις τον τέλειο γάμο! 

Ας ξεκινήσουμε με το πιο βασικό: το νυφικό σου! Η δαντέλα είναι μια κλασική επιλογή για νυφικά, όπως και το τούλι. Όλες οι νύφες έχουν έστω ένα από τα δύο στις επιλογές τους. Τι γίνεται όμως με το χειμώνα; Τι γίνεται με το κρύο; Ξέρω, καταλαβαίνω ότι «μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;», αλλά αφού έχεις μια διαφορετική επιλογή, γιατί να μην το δοκιμάσεις; Βελούδο. Φαντάσου το νυφικό σου σε άσπρο βελούδινο ύφασμα, με λίγο μανικάκι έτσι ώστε να μην κρυώνεις και να φαίνεσαι και κούκλα! Εγώ, το συστήνω ανεπιφύλακτα! Όσον αφορά τα παπούτσια σου, βάλε ό,τι πιο κλασικό μπορείς: μυτερές άσπρες γόβες! 

Το μακιγιάζ σου και τα μαλλιά σου θα πρέπει να είναι λαμπερά, αλλά λιτά. Εννοώ ότι τα μαλλιά μπορείς να τα κάνεις ωραίες μπούκλες ή μια αλογοουρά, για να μπορείς να βάλεις και τα στέφανα! Όμως το μακιγιάζ χρειάζεται λάμψη και πολύ πολύ γκλίττερ! Έντονα μάτια, nude χείλη και αρκετό highlighter για λάμψη. Εάν δεν είσαι φαν του γκλίττερ, τότε μπορείς να κάνεις απλά μάτια και έντονα χείλη!

Δείτε εδώ τη συλλογή μας με στέφανα γάμου

Ας μιλήσουμε λίγο και για τον γαμπρό! Ο γαμπρός, λοιπόν, μπορεί να φορέσει ένα βελούδινο σμόκιν σε μπορντό, γκρι ή μπλε χρώμα, για να σε περιμένει στην εκκλησία με στυλ και χάρη! Φυσικά ετοιμάσου για δυνατές συγκινήσεις όταν τον δεις να κλαίει βλέποντάς σε να μπαίνεις στην εκκλησία!

Bridesmaids! Οι αγαπημένες σου κουμπάρες μπορούν να σε συνοδέψουν φορώντας σκούρα χρώματα όπως μπορντό, μπλε, γκρι, μωβ ή και πράσινο. Γενικά καλό θα ήταν να ταιριάζουν οι κουμπάρες χρωματικά με τους κουμπάρους και ίσως τον γαμπρό! 

Προχωράμε στις μπομπονιέρες και το στολισμό! Χειμώνας = χιονονιφάδες, κρύο, γκλίττερ (ξανά). Οι μπομπονιέρες σου το χειμώνα μπορεί να αποτελούνται από δέρμα, βελούδο ή ακόμα και λινάτσα, εξαρτάται πόσο glam έχεις κάνει τα υπόλοιπα. Ένα όμορφο πουγκί στα χρώματα μπεζ, μπορντό, γκρι, λαδί, κ.α. , ή ένα κομψό κουτάκι με τα αρχικά σας και φυσικά τα πιο νόστιμα κουφέτα! Ο στολισμός σου μπορεί να καλύψει από χιονονιφάδες μέχρι γλαστράκια με ελιές. Ή ίσως, αποξηραμένα κλαδιά με γκλίττερ σε κάθε τραπέζι! 

Δείτε εδώ τη συλλογή μας με μπομπονιέρες γάμου

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα στους χειμερινούς γάμους είναι οι φωτογραφίες. Φαντάσου οι φωτογραφίες του γάμου σου να είναι δίπλα από μια χιονισμένη λίμνη ή με έναν ουρανό γεμάτο σύννεφα που θα κάνει αντίθεση με το υπέροχο νυφικό σου! Η ομορφιά του χειμώνα και η αντανάκλαση της αγάπης σας αποτυπωμένη σε ένα κάδρο πάνω από το κρεβάτι σας. Τι ρομαντικό! 

Δείτε εδώ τη συλλογή μας με είδη διακόσμησης 

Ένας μεγάλος προβληματισμός των ζευγαριών για τους χειμερινούς γάμους είναι ο χώρος. Ενώ το καλοκαίρι έχεις τόσες επιλογές από κέντρα για να διαλέξεις, το χειμώνα είναι ελάχιστες οι επιλογές σου. Ένα ξενοδοχείο ή ένα κλειστό κέντρο δεξιώσεων είναι το αναμενόμενο. Σκέψου όμως, ότι μπορείς να καλέσεις τους πολύ δικούς σου ανθρώπους στο σπίτι σου, με μια εταιρεία catering που θα κάνει τα πάντα για εσένα, χωρίς όμως να χρειαστεί να πληρώσεις πολλά λεφτά και να τρέχεις σε μακρινές περιοχές, από το σπίτι σου, για να ευχαριστήσεις τους καλεσμένους. 

Αυτές, λοιπόν, είναι οι προτάσεις μας για το χειμερινό σου γάμο. Ελπίζουμε να μπορέσεις να οργανώσεις τον πιο φανταστικό γάμο στην πιο φανταστική εποχή του χρόνου και να αποκτήσεις τις πιο απίθανες εμπειρίες μέσα από το σχεδιασμό του! 

Με το καλό!


Βρείτε τα προϊόντα μας στο www.koufetakia.gr και σχεδιάστε τον πιο όμορφο χειμερινό γάμο των ονείρων σας!