banner-afieroma-piratiko-party-gia-mikra-agoria

Αγαπητή μανούλα μικρού αγοριού,

το αγαπημένο σου παιδάκι έχει γενέθλια και δεν ξέρεις πώς να στολίσεις το χώρο και το φαγητό για το party του; 

Δεν πειράζει, εμείς θα σε καθοδηγήσουμε! Για τις ηλικίες 5-9 μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ένα party θεματικό, όπως με πειρατές! 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας μπορείς να βρεις οτιδήποτε θα χρειαστείς για να το οργανώσεις. 

Για το τραπέζι και το φαγητό, θα χρειαστείς χαρτοπετσέτες σε σχήμα παπαγάλου, χρυσά πιατάκια σε σχήμα πειρατή, χρυσά πειρατικά μαχαιροπήρουνα,  χάρτινα πειρατικά ποτηράκια, πινιάτα πειρατής που θα γεμίσεις με λαχταριστές λιχουδιές της προτίμησής σου, και φυσικά ένα τραπεζομάντηλο με πειρατικό χάρτη, για να ξεκινήσει το γευστικό κυνήγι θησαυρού!

Το φαγητό μπορεί να περιέχει τα κλασικά ενός party, όπως κεφτεδάκια, κοτομπουκιές, πιτσάκια, καλαμάκια σουβλάκια, πατατάκια, κτλ. Όμως, μπορεί να περιέχει ακόμα και υγιεινές επιλογές, όπως καλαμάκια λαχανικών, μπιφτέκια λαχανικών, κοτομπουκιές με δημητριακά, φιλετάκια ψαριού παναρισμένα και κρακεράκια αντί για πατατάκια. 

 Η τούρτα του βέβαια, θα έχει και εκείνη κεράκι σε σχήμα πειρατή! Δε μπορούν να λείπουν από το τραπέζι, φυσικά, τα αγαπημένα σου cupcakes που θα είναι πάνω στο φανταστικό πειρατικό stand

Σκεφτήκαμε ότι ο μικρούλης σου για να υποδεχτεί τους φίλους του στο «πλοίο» του, πρέπει να φοράει ένα καπελάκι που δείχνει ότι είναι πειρατής, έτσι ώστε να ξεχωρίζει. Όσον αφορά τον στολισμό του σπιτιού μπορεί να γίνει με τη γιρλάντα πειρατή, μαζί με τη διακοσμητική βεντάλια σε μαύρο χρώμα! Επίσης, μπορείς να στολίσεις το χώρο με τα μπαλόνια Happy Birthday σε χρυσό χρώμα και τη φανταστική τεράστια γιρλάντα από μπαλόνια σε χρυσό και μαύρο χρώμα. Καπελάκια για τους φίλους του σε χρυσό χρώμα θα δώσουν μια νότα πειρατικής λάμψης στο χώρο, καθώς θα παίζουν με τα πανέμορφα μαύρα, κόκκινα και μπλε ναυτικά μπαλόνια που θα έχει φουσκώσει ο αγαπητός μπαμπάκας!

Βρείτε εδώ τα προϊόντα μας με πειρατές!