Καλώς ήλθες άνοιξη! Περιμέναμε με τόση αγωνία και η άνοιξη είναι επιτέλους εδώ. Ήρθε η αλλαγή της σεζόν και μαζί της ήρθαν τα ανοιξιάτικα χρώματα και αρώματα, τα ανθισμένα λουλούδια και το φως. Μαζί με τα παραπάνω, ευελπιστούμε να βελτιωθούν και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε και να γυρίσουμε όλοι πίσω στην καθημερινότητά μας δυναμικά! 

Ανaφερθήκαμε στον Μάρτιο πριν έρθει: δείτε το άρθρο μας για τα μαρτάκια και τον ερχομό του Μαρτίου εδώ. Ο Μάρτιος είναι μεν ένας μήνας που ανήκει στην άνοιξη, αλλά μόνο άνοιξη δε θυμίζει. Οι παππούδες μας λένε «Μάρτης, γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης» για κάποιο λόγο. Όσο δύσκολος και να είναι όμως, σηματοδοτεί την έναρξη της άνοιξης και αυτό μας φέρνει χαρά και τον αέρα της ανανέωσης. 

Στα πλάισια της ανοιξιάτικης ανανέωσης, και ειδικά εφόσον όλοι μένουμε σπίτι για να μείνουμε ασφαλής, θα σας δώσουμε ιδέες για την ανανέωση του χώρου σας. Θα εκπλαγείτε από την θετική αλλαγή διάθεσης που έρχεται με μικρές αλλαγές στον χώρο σας.

ΙΔΕΑ#1

Τα υπέροχα υφασμάτινα γράμματα, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, θα ανανεώσουν το χώρο σας και θα φέρουν έναν αέρα αλλαγής.

afieroma_anoiksi_2

ΙΔΕΑ#2

Έχετε μπαλκόνι ή αυλή; Ό,τι και να έχετε, μπορείτε να κρεμάσετε τη νέα μας ξύλινη κρεμαστή καρδιά για να διακοσμήσετε τον χώρο.

afieroma_anoiksi_3

ΙΔΕΑ#3

Για λίγο πιο ρομαντική διακόσμηση, μπορείτε να κρεμάσετε την ροζ ξύλινη πεταλούδα μας.

afieroma_anoiksi_4

ΙΔΕΑ#4

Για τους πιο δημιουργικούς, προτείνουμε ένα λευκό ψάθινο στεφάνι για DIY διακοσμήσεις με λουλούδια ή/και με κεράκια!

afieroma_anoiksi_5

ΙΔΕΑ#5

Στο μπαλκόνι σας ή την αυλή σας, έχετε χώρο κάτω από το τραπεζάκι σας; Είναι ιδανικός χώρος για να βάλετε ένα καφασάκι για τα λουλούδια σας ή/και τα διακοσμητικά σας!

afieroma_anoiksi_6

Όπως κάθε άνοιξη έτσι και φέτος μας περιμένουν πολλές γιορτές. Σε λίγο καιρό έρχεται το Πάσχα με τα φανταστικά πασχαλινά διακοσμητικά, τις λαμπάδες και τα πολύχρωμα λουλουδάτα στεφάνια! Όπως είπαμε, η άνοιξη είναι μια περίοδος που φέρνει ανανέωση και τη δυνατότητα πολλών αλλαγών. Ποιά θα είναι η πρώτη ανανέωση που θα κάνετε εσείς;