ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.
ΑΡΧΙΚΗ Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τρόποι πληρωμής

Η εξόφληση του πόσου της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει:

1.Πληρωμή στην ACS με την παραλαβή των προϊόντων στο χώρο σας δηλαδή με αντικαταβολή του ποσού και επιβάρυνση 2 ευρώ.

2.Με κατάθεση του υπόλοιπου ποσού σε ένα από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ .

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 321 60916 873 IBAN : GR0501103210000032160916873

Όνομα κατόχου λογαριασμού Μπαλάσκα Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5400 078638 172   IBAN : GRGR81 0172 4000 0054 0007 8638 172

Όνομα κατόχου λογαριασμού Μπαλάσκα Ειρήνη Χρυσοβαλάντου

Η κατάθεση πρέπει να γίνει ονομαστικά και να αποσταλεί με e-mail στο sales@koufetakia.gr και τότε η παραγγελία σας ελευθερώνεται για άμεση αποστολή, με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε.

Τα επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύπτουν επιβαρύνουν τον πελάτη.

3.Πληρωμή με Visa,Mastercard,Maestro μέσω του ασφαλούς περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς.

Αφού ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα λαμβάνετε από εμάς ένα e-mail για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων 

4.Πληρωμή Paypal ,μέσω του ασφαλούς περιβάλλον του PayPal.


2. Επιστροφές και αλλαγές

Τα προϊόντα μας (προσκλητήρια, μπομπονιέρες,μαρτυρικά κλπ.) σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές και είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά τους θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Επομένως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι για τα προϊόντα μας που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για εσάς δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.
Παρά ταύτα εάν το προϊόν που έχετε αγοράσει δεν εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία (των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων) και δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προϊόν που έχετε αγοράσει θα πρέπει εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να μας αποστείλετε εν συνεχεία εγγράφως το αίτημά σας για επιστροφή των προϊόντων,στο email info@koufetakia.gr, ώστε να κανονίσουμε την επιστροφή του. Θα θέλαμε όμως εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε, ότι το σχετικό κόστος αποστολής των επιστραφέντων προϊόντων θα σας επιβαρύνει. Επιπλέον και σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και είναι σε αρίστη κατάσταση.
Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει σύμφωνα με τα παραπάνω, η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή.

3. Διατήρηση κουφέτων ζαχαρωτών

Τους θερινούς μήνες στις Μεσογειακές χώρες, παρατηρείται μειωμένη διακίνηση των σοκολατοειδών προϊόντων λόγω των υψηλών θερμοκρασιών με αποτέλεσμα τη χαμηλή έως μηδενική εμπορική κίνηση τους.

Τα κουφέτα, δηλαδή ζαχαρώδη προϊόντα με επικάλυψη από ζάχαρη, προσφέρουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα:

  • Η επικάλυψη τους εξασφαλίζει την ορθή διατηρησιμότητα σε συνθήκες θερμοκρασίας μέχρι και 25°C. Το γεγονός αυτό καθιστά εφικτή τη διακίνηση τους κατά τη περίοδο του καλοκαιριού στη Νότια Ευρώπη

υπό συγκεκριμένες συνθήκες (Κλιματιζόμενος αποθηκευτικός χώρος, Τ: 18-25°C). Το παραπάνω γεγονός αποτελεί εμπορικό πλεονέκτημα για όλα τα καταστήματα διακίνησης ζαχαρωδών προϊόντων, καθώς καθιστά εφικτή τη διακίνηση τους όλο το χρόνο. Απλή προϋπόθεση για την εξασφάλιση αυτού του συγκριτικού πλεονεκτήματος είναι οι συνθήκες διατηρησιμότητας που αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω.

ΟΡΘΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ / ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Οι ορθές πρακτικές διαχείρισης & διατήρησης των ζαχαρωδών προϊόντων είναι απαραίτητες για την παράδοση προϊόντων με βέλτιστα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν και παράλληλα καθορίζουν το χρόνο διατηρησιμότητας είναι:

Παράγοντας θερμοκρασία

  • Διατήρηση ζαχαρωδών προϊόντων που περιέχουν σοκολάτα σε θερμοκρασία 18-25°C (ειδικότερα τα κουφέτα αμυγδάλου μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και τους 30°C). Σημείωση: Τα προϊόντα δεν πρέπει να διατηρούνται σε αποθηκευτικούς χώρους όπου παρατηρούνται μεγάλες μεταβολές στη θερμοκρασία.
Παράγοντας υγράσια
  • Διατήρηση προϊόντων σε αποθηκευτικό χώρο με σχετική υγρασία 60-65%. Σημείωση: Τα προϊόντα δεν πρέπει να διατηρούνται σε αποθηκευτικούς χώρους όπου παρατηρούνται μεγάλες μεταβολές στη σχετική υγρασία.
Παράγοντας γενικές συνθήκες αποθήκευσης
  • Αποφυγή έκθεσης των προϊόντων σε επαφή με το ηλιακό φως, κατά συνέπεια να είναι αποθηκευμένα σε σκιερό χώρο.
  • Αποφυγή αποθήκευσης των δεδομένων προϊόντων σε χώρους με ξένες οσμές. Οι περισσότερες αλλοιώσεις στα προϊόντα προέρχονται από τις αυξομειώσεις της θερμοκρασίας και ως αποτέλεσμα μπορεί να παρατηρηθούν τα παρακάτω στην επιφάνεια του προϊόντος:
  • Λιπαρή ύλη (βούτυρο κακάο ως υπο-συστατικό της σοκολάτας) με πιθανότητα αποχρωματισμού,
  • Υγρασία [π.χ. αποθήκευση προϊόντος σε ψύξη (0-4°C) και κατόπιν έκθεση του σε θερμοκρασίες υψηλές (22-25°C),
  • Ραγίσματα & Αποχρωματισμός της μαύρης σοκολάτας (σε προϊόντα της κατηγορίας «Ελιά») ορθές πρακτικές / συνθήκες διατηρησιμότητας • • • • • •
Συνθήκες διατηρησιμότητας καθ’ όλη την τροφική αλυσίδα

Η γνώση για τον τρόπο διατηρησιμότητας των ζαχαρωδών προϊόντων και ειδικότερα όλων εκείνων που περιέχουν σοκολάτα (μαύρη ή γάλακτος ή λευκή) πρέπει να είναι διαθέσιμη καθ’ όλη την τροφική αλυσίδα, από το παραγωγό, κατόπιν στον έμπορα και τέλος στο τελικό καταναλωτή. Κύριο μέλημα της κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη είναι η συνεχής και συστηματική ενημέρωση/ εκπαίδευση των πελατών της σε ζητήματα Συνθηκών Διατηρησιμότητας με στόχο την εξασφάλιση όλων των ποιοτικών χαρακτηριστικών των προϊόντων μέχρι το τελικό καταναλωτή. Αυτό θα ήταν αδύνατο χωρίς τη συμβολή των πελατών μας, όχι μόνο στην ορθή διατηρησιμότητα τους αλλά κυρίως στην ενημέρωση του τελικού καταναλωτή!

Διάρκεια διατηρησιμότητας

Με την προϋπόθεση ότι τηρούνται τα παραπάνω, σημειώνεται παρακάτω ο χρόνος διατηρησιμότητας των προϊόντων:

  • Προϊόντα μόνο με αμύγδαλο (Κουφέτα Αμυγδάλου): 2 έτη από την ημερομηνία παραγωγής τους.
  • Προϊόντα με σοκολάτα (Κουφέτα Σοκολάτας, Κουφέτα Choco Nut, Κουφέτα Crispy, Βότσαλα, Τυπωμένα Κουφέτα, Ελιές): 12-16 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής τους (ανάλογα με την κατηγορία προϊόντος). Σημείωση: η ημερομηνία ανάλωσης αναγράφεται σε κάθε συσκευασία. Ο χρόνος ζωής καθώς και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων δε μεταβάλλονται όταν οι παραπάνω συνθήκες διατηρησιμότητας εφαρμόζονται στο ακέραιο. Στη περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αλλοίωση των προϊόντων παρότι τηρούνται οι προδιαγεγραμμένες συνθήκες συντήρησης, τότε η εταιρία αναλαμβάνει την ευθύνη αντικατάστασης των προϊόντων κατόπιν ελέγχων και την επίλυση του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση, η επικοινωνία μεταξύ των πελατών και της εταιρίας είναι πολύτιμη και συμβάλει στην αέναη προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων.
Μικρές χρήσιμες συβουλές
  • Διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας στους αποθηκευτικούς χώρους καθ’ όλη την ημέρα & το βράδυ για ολόκληρη την εβδομάδα (και το Σαββατοκύριακο).
  • Η μεταφορά των προϊόντων, ειδικότερα κατά τους θερινούς μήνες, θα πρέπει να γίνεται με οχήματα που διαθέτουν κλιματισμό, ακόμα και για το μικρό χρονικό διάστημα των δέκα λεπτών.
  • Παρακαλούμε μη τοποθετείται τα προϊόντα που περιέχουν σοκολάτα στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου.
  • Παρακαλούμε μη τοποθετείτε τα προϊόντα σε ψυγείο (0-4°C)
  • Παρακαλούμε μη τοποθετείτε τα προϊόντα σε απευθείας έκθεση στον ήλιο (π.χ. βιτρίνες) ακόμα και εάν ο χώρος είναι κλιματιζόμενος.
  • Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε γάντια κατά την επαφή σας με οποιοδήποτε προϊόν, διότι η απευθείας επαφή με το χέρι αυξάνει την πιθανότητα επιμόλυνσης του. • • • • • • • •
4. Διαθεσιμότητες προιόντων

Το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας είναι άμεσα διαθέσιμο και διαρκώς προσπαθούμε να ελαχιστοποιούμε περιοδικές ελλείψεις. Με την ηλεκτρονική αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε εντός 2 εργάσιμων ημερών  e-mail που σας ενημερώνει με ακρίβεια για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που παραγγείλατε.  Μπορείτε να μας καλείτε για να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας στο (2681076999) καθημερινά από Δευτέρα-Τετάρτη 09:30-14:30 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:30-14:30 & 18:00-20:30

5. Χρόνος προετοιμασίας παραγγελίας 
  • Ο χρόνος προετοιμασίας των παραγγελιών για όλα τα προϊόντα, εφόσον βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, είναι από 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστολής) και εξαιρούνται οι παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:
  •  Προσκλητήρια χάρτινα: 2-5 εργάσιμες για την κατασκευή μακέτας και 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας.
  •  Προσκλητήρια χειροποίητα: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες.
  •  Ολοκληρωμένες μπομπονιέρες γάμου & βάπτισης: 15 – 30 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον αριθμό και το βαθμό δυσκολίας.
  •  Λαμπάδες και κεριά γάμου: 10 – 15 εργάσιμες ημέρες.
  •  Ξύλινα κουτιά και ξύλινοι καλόγεροι βάπτισης: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες
  •  Γλυκά: 15-20 εργάσιμες ημέρες.
  • Μαρτυρικά 10-15 εργάσιμες
  • Σετ βάπτισης 10-15 εργάσιμες
6.Μπισκότα 
  • Τα μπισκότα μας παρασκευάζονται σε εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στη Θεσσαλονίκη στις πιο κατάληλες συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας,από ανθρώπους με μεράκι και πάθος για τη ζαχαροπλαστική.
  • Φτιάχνονται κατά παραγγελία για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και γι αυτό δεν υπάρχουν σε stock και αποστέλλονται σε εσάς 1-2 ημέρες πριν την εκδήλωση σας φρεσκότατα.
  • Δεν περιέχουν σκόνες,συντηρητικά και χρώματα γιατί απευθύνονται κυρίως σε μικρά παιδάκια.
  • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή είναι απλά και αγνά (φρέσκο βούτυρο,ζάχαρη,κανέλα,βανίλια,σοκολάτα,λεμόνι) αλλά είναι άριστης ποιότητας.